Desmilitarització (4-4)

Redifusió debat: La guerra continúa!

IDIOMA: Català. DURACIÓ (4a part): 28 min.
Taula rodona coproduïda i corealitzada per Ones de Pau (onesdepau.org), programa de ràdio Contrabanda FM, i l’equip de LaTele.cat (Okupem les Ones / Assemblea per la Comunicació Social). Gravat el 15 de Març de 2011 a l’Infoespai, de Gràcia, Barcelona.

Participants del debat: David Fernández (periodista de la Directa), Pilar Palacios (investigadora, Dona i Militarisme), Toni Alvarez (Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau), Alejandro Pozo (col·laborador del Centre JM Delàs). Presentador/moderador, Jordi d’Ones de Pau (altaveu.org).

Contingut quarta part del debat:

4) Violència directa, estructural i cultural.
4.1) Educació.
4.2) Violència econòmica: “la pobresa és el pitjor crim”.
4.3) Cossos de Seguretat i repressió de l’Estat.
4.4) PROPOSTA: Com construir la “pau justa”?

Música capçalera i final debat: “5ALAD”, del disc “Música per la Pau: més enllà del missatge”. Recreació musical dels 25 arguments inclosos al document “Cap a una cultura de pau” redactats per la Fundació per la Pau. Disc publicat el 2010 pel magazine cultural de música lliure Phlow.

A partir de gener 2017, LaTele.cat serà La Mosca TV (lamosca.tv), al canal 28 de la TDT de Barcelona.