Desmilitarització (3-4)

Redifusió debat: La guerra continúa!

IDIOMA: Català. DURACIÓ (3a part): 26 min.

Taula rodona coproduïda i corealitzada per Ones de Pau (onesdepau.org), programa de ràdio Contrabanda FM, i l’equip de LaTele.cat (Okupem les Ones / Assemblea per la Comunicació Social). Gravat el 15 de Març de 2011 a l’Infoespai, de Gràcia, Barcelona.

Participants del debat: David Fernández (periodista de la Directa), Pilar Palacios (investigadora, Dona i Militarisme), Toni Alvarez (Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau), Alejandro Pozo (col·laborador del Centre JM Delàs). Presentador/moderador, Jordi d’Ones de Pau (altaveu.org).

Contingut tercera part del debat:

3) Aliança Atlàntica (OTAN).
3.1) Estructura general i participació espanyola.
3.2) Bases al territori espanyol.
3.3) Nou concepte estratègic: “atac preventiu”.
3.4) Armes nuclears.
3.5) PROPOSTA: Com tancar les bases i sortir de l’Aliança Atlàntica?

A partir de gener 2017, LaTele.cat serà La Mosca TV (lamosca.tv), al canal 28 de la TDT de Barcelona.