Desmilitarització (1-4)

Redifusió debat: La guerra continúa!

IDIOMA: Català. DURACIÓ (1a part): 24 min.

Taula rodona coproduïda i corealitzada per Ones de Pau (onesdepau.org), programa de ràdio Contrabanda FM, i l’equip de LaTele.cat (Okupem les Ones / Assemblea per la Comunicació Social). Gravat el 15 de Març de 2011 a l’Infoespai, de Gràcia, Barcelona.

Participants del debat: David Fernández (periodista de la Directa), Pilar Palacios (investigadora, Dona i Militarisme), Toni Alvarez (Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau), Alejandro Pozo (col·laborador del Centre JM Delàs). Presentador/moderador, Jordi d’Ones de Pau (altaveu.org).

Contingut primera part del debat:

1) Exèrcit espanyol.
1.1) Estructura: “Un comandament per cada dos soldats”.
1.2) L’insubmissió avui + “Noviolència Activa”.
1.3) “Guerres Humanitàries”.
1.4) La dona a l’Exèrcit.
1.5) PROPOSTA: L’Estat sense exèrcit és possible?

Música capçalera debat: “5ALAD”, del disc “Música per la Pau: més enllà del missatge”. Recreació musical dels 25 arguments inclosos al document “Cap a una cultura de pau” redactats per la Fundació per la Pau. Disc publicat el 2010 pel magazine cultural de música lliure Phlow.

A partir de gener 2017, LaTele.cat serà La Mosca TV (lamosca.tv), al canal 28 de la TDT de Barcelona.